2008. szept.
03.
Hunnia - 7. rész
A NÉPSZAVAZÁS NAPJA

2006. december 5-én, a kettõs állampolgárságról tartott és gyalázatos eredményt hozó népszavazás második évfordulóján került sor a Hun-sziget elszakadását megerõsítõ referendumra. Kizárólag azok szavazhattak, akik korábban regisztráltatták magukat, kiszûrve ezzel a magyar kormány esetleges aknamunkáját, az utolsó pillanatban betelepítendõ ál-választókat.


[ Tovább... ]
2008. aug.
26.
Hunnia - 6. rész
FOGADÁS A VÁROSHÁZÁN

Az etelvári fõtér a kilencvennyolcas önkormányzati választás után nyerte vissza eredeti nevét, az Attila király teret. A polgármesteri tisztséget akkor még Rakos Róbert töltötte be, aki kétség kívül meglévõ népszerûségét pillanatok alatt eljátszotta, amidõn nem volt hajlandó kiállni a függetlenség mellett. Ezért sorakoztak fel a helyi jobboldali vállalkozók, polgári körök, mûvészek és közéleti személyiségek Homoki Alíz mögé 2006. október 1-jén.


[ Tovább... ]
2008. aug.
19.
Hunnia - 5.rész
MUNKÁBAN AZ ELSZAKADÓK

Székely Levente és a családja egyelõre még a budapesti otthonukban laktak; pár hét múlva várták a harmadik baba születését. Mivel az etelvári kórházban még nem volt szülészet - tervbe vették, hogy a függetlenség megvalósulása után mindenképpen létrehozzák -, egyelõre maradtak. A családfõ azonban rengeteg idõt töltött a Hun-szigeten szervezéssel, tárgyalásokkal, a költözködés elõkészületeivel.


[ Tovább... ]
Oldal:  1 2 3 ... 397 [398] 399 400